top of page

Service

Köp vår service för grommetbyte och förstorandet av grepp nedan. Kontakta oss genom vår kontaktinfo nedan för att boka tid för tjänsterna.

Broschyr - Racketservice

Mer om vår service

Racketar är dyra, och vi är övertygade om att det är mer hållbart att förlänga livslängden på dina racketar så mycket som möjligt istället för att köpa nya. Efter att ha själv varit en del av sporten vet vi till exempel att juniorspelare växer ur sin utrustning. Med det i åtanke erbjuder vi de olika tjänsterna nedan för att bidra till målet att förlänga användningen av dina tennisrack under en längre tid.

1.  Öka den statiska vikten på juniorracket (oftast 10-13 år) och till exempel gå från 270g till 290g istället för att köpa ett nytt tyngre racket direkt.

2. Professionellt öka greppstorleken på ett tennisracket utan att behöva köpa en ny.
 
3. Racketens grommet-remsor slits ner för de som spelar ofta, detta resulterar i förändringar i racketens balans och svingvikt. Det kan dessutom leda till att strängarna smälls oftare. Vi har grommets för de flesta tennisracketmodeller och kan enkelt byta ut dem för att få ditt rack att kännas som nytt.

4. De flesta spelare tenderar att endast byta ytterlindan och ignorera basen, grundlindan. Den slits också ut med tiden och behöver regelbundet ändras för att behålla sin känsla och sitt tänkta syfte. Vi bytar ut din grundlinda åt dig.
 
5. Om en del av din grommet är sprucken eller delad kan det göra att strängen skaver mot ramen, vilket ökar risken för att strängen smäller snabbare. Våra experter kan fixa detta genom att professionellt sätta slangar på den grommet som är i sönder, vilket gör att du slipper byta ut hela grommetremsan.

216447605_1165959403870352_4217940265972626506_n.jpeg
_MG_9945_ret.webp
bottom of page