top of page

Om Oss

Restring grundades med en tydlig vision: att erbjuda professionella rackettjänster och innovativa, högkvalitativa tennisprodukter till massmarknaden för tennisspelare, och hjälpa dem att maximera sin prestation.

 

Restring är ett av varumärke som ägs av SMP Group Sweden AB. Vårt team och nätverk består av professionella racketsträngare, rackettekniker, tränare och tennisspelare. Vi strävar efter att erbjuda premiumprodukter och tjänster som vänder sig till spelare på alla nivåer som vill förbättra sitt spel. Genom vår kompetens och expertis kan vi ge dig expertråd gällande din sträng- och racketuppsättning.

 

Restrings strängare är alla erfarna medlemmar av ERSA-International (European Racket Stringing Association) och certifierade strängare tränade av erfarna grand-slam strängare. Restring har ett team av flera racketsträngare och rackettekniker, och vår huvudsträngare och rackettekniker är Sahil Patel, som är certifierad ERSA Professional Stringer. Våra experter använder sin expertis och vår vetenskapsbaserade utrustning för att säkerställa att våra racketanpassningstjänster är noggranna och exakta.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av noggrant utvalda tennisprodukter av högsta kvalitet. Vi tillhandahåller endast de produkter, utrustning och tillbehör som vi anser att alla spelare borde ha tillgång till. Vi erbjuder också vårt varumärke av innovativa strängar och vår klädlinje (båda snart lanseras). Se mer på vår hemsida, www.restring.se.

 

Det finns ett stort antal sträng- och racketmärken på marknaden. Alla strängar varierar i material, form, tjocklek och färg. Olika rackettyper och strängspänningar bör användas för olika åldrar. Att använda rätt racket, sträng och spänning kan hjälpa dig att förebygga skador och förbättra din prestation. Om du är osäker på vilken sträng eller racket du ska använda för din nivå och spelstil, kontakta gärna någon av våra experter. För mer info om vårt varumärke och våra tjänster, se vår hemsida www.restring.se, och följ oss på Instagram på @restring.se.

unnamed_edited_edited.jpg
4_edited_edited.jpg
wilson racket_edited_edited_edited_edite

Sociala medier

Följ oss nedan på sociala medier för att inte missa nyheter och upplägg. Tryck på ikonerna nedan för att komma till våra sidor på våra sociala medier. 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • X
bottom of page