top of page

Om racketanpassning

Ditt racket är en förlängning av din arm. På grund av detta får professionella spelare sina racketar anpassade till mycket exakta specifikationer ner till närmaste millimeter och gram för att de ska passa deras spelstil och behov. Racketanpassning är ett noggrant jobb och görs genom att lägga till vikt (blytejp eller silikon) på olika punkter på ramen eller handtaget. Det innebär att experter identifierar var de ska lägga till vikt på ditt racket för att få önskade effekter. All detta med vetskapen om att varje racket är annorlunda. Det är tidskrävande och kräver precisa mätinstrument, vilket är varför tjänsten för det mesta bara varit tillgänglig för professionella spelare fram tills idag.

 

På Restring är vi övertygade om att denna tjänst inte bör begränsas till professionella spelare. Vårt uppdrag är att utöka denna tjänst till alla typer av elitspelare på klubb-, junior- och tävlingsnivå. Genom strategiska samarbeten, investeringar i en nästa generations-tuningmaskin och genom att använda en sofistikerad mjukvara kan våra experter nu enkelt erbjuda anpassningstjänster till alla spelare oavsett spelnivå.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda två typer av anpassningstjänster för alla typer av Tennis- och Padel racketar. Vårt mål är att se till att alla spelare är bekväma med sin utrustning. Se nedan våra två tjänster:

 

  1. Racketmatchning

  2. Rackettuning.

 

Racketanpassning hos oss är enkelt. Om du är medlem av en av våra anslutna tennisklubbar behöver du bara kontakta oss via vår kontaktinfo nedan. Våra experter finns tillgängliga för att svara på alla frågor och vi har även sammanställt en FAQ-sida (se vår huvudmeny). 

241192468_1202741560192136_5850514851763788130_n.jpeg
bottom of page