top of page

Rackettuning - Priser

Kontakta oss för offert.

Rackettuning är en skräddarsydd rådgivningstjänst vi erbjuder, för att kunna skapa din perfekta racketuppsättning. Denna experttjänst innebär justering av rackets egenskaper för att racket ska passa spelarens spelstil. Tjänsten bygger på att göra racketen mer stabil inom olika områden, till exempel i spelarens träffzon. Processen bygger på diskussioner med spelaren och dess tränare, för att få en detaljerad förståelse av information som slagmekanik, slagzoner och spelarbehov. Med ett professionellt utrustat racket kan spelaren helt och hållet koncentrera sig på sitt spel med självförtroende, i vetskap om att deras utrustning har anpassats efter deras behov. Se priser ovan. 

 

Vi erbjuder två rackettuningpaket:

 

1. Enkel Racket Tuning - Där vi justerar upp till två egenskaper hos ditt racket baserat på kända krav från spelare och- eller tränare.

​2. Komplex Racket Tuning - Där vi spenderar tid med spelaren och deras tränare på banan för att prova olika uppställningar. Vi får tränaren att slå med spelaren så att de kan känna hur bollen kommer. Denna process säkerställer att spelaren kan hantera racketen bekvämt under längre perioder. När spelaren är nöjd med racketinställningen kan vi matcha resten av deras racketar till dessa specifikationer.

*Efter din beställning, kommer vi att kontakta dig angående vidare steg och info inför din tuning.

*Priserna inkluderar endast tuning av racket, kunden har sedan möjligheten att matcha sina andra racketar till det tunade racket, genom vår racketmatchningsservice.

​*Alla medlemmar i våra anslutna tennisklubbar får en 10 % rabattkupongkod som kan användas för våra varor och tjänster.

Screenshot 2023-12-09 at 18.14.29.png

Statisk vikt

weight-balance.png

Balans

Svingvikt

curved-arrow-2264_edited.png

Vridvikt

Broschyr - Rackettuning

För ett perfekt anpassat racket kan vi också hitta rätt balans mellan MRG/I Index och rekylvikt. Våra experter finns tillgängliga för att ge råd om just denna tjänst och vi uppmuntrar dig också att läsa våra vanliga frågor-sidor om dessa koncept.

Metortune.png
Screenshot 2024-02-28 at 17.55.30.png

Restring-Metortune maskinen, för racketanpassning på nästa nivå.

Varför rackettuning?

Varför bör jag tuna mina racketar? Se i tabellen nedan de vanligaste problemen och utmaningarna inom tennis, och hur de kan lösas med hjälp av rackettuning. Se vilka utmaningar som motsvarar att justera varje egenskap.

Screenshot 2024-02-10 at 17.08.12.png
215641256_1164707763995516_8291897694926436266_n.jpeg
Racket inside.jpg
Racket lead tape.jpg
bottom of page