top of page

Köp vår Restring-Metortune maskin

Medlemmar i Restring-gruppen har möjlighet att köpa vår Restring-Metortune maskin nedan till ett exklusivt pris. En maskin som erbjuder en exakt digital mätning av svingvikt, vridvikt, balans och statisk vikt. Vår enhet använder en sofistikerad programvara för att beräkna de optimala positionerna för att lägga till vikt, för att ta ditt spel till nästa nivå.

 

Endast medlemmar i Restring-Gruppen har möjlighet att köpa Restring-Metortune maskinen. Alla användare av Restring-Metortune maskinen måste följa Restrings fastställda varumärkesriktlinjer och strikta process vid köp, användning och erbjudandet av racketanpassningstjänster. Kontakta oss för mer info vid ditt köp. 

  • På Restring och Metorlab är vårt uppdrag att leverera oöverträffad rackettuning och matchning, med precision och oöverträffad hastighet.

  • Vi presenterar vår omfattande, problemfria lösning - Restring Metortune.

  • Restring-Metortunes all-inclusive-paket är designat för att effektivisera trimningsprocessen, vilket hjälper dig att spara tid och pengar utan ansträngning.

  • Vår innovativa teknik ger dig möjlighet att erbjuda dina kunder en nästa nivå av trimning av racket, inklusive vridvikt-tuning.

  • Oavsett om det har att göra med tennis-, badminton-, padel- eller pickleballracketar (tillval finns), är Restring-Metortune din favoritenhet för oöverträffad precision och användarvänlighet.

bottom of page