top of page

Strängar

Se strängutbudet i vår shop nedan, indelat i olika strängtyper. Det finns fyra huvudsakliga strängtyper: Syntetisk Gut, Monofilament, Multifilament och Natural Gut. Vilken strängtyp du bör välja beror på din spelstil. Läs mer om olika strängtyper och konstruktioner nedan. 

Monofilament

Se nedan vårt utbud av monofilamentsträngar. Monofilament strängar är oftast gjorda av polymer och co-polymer, och är för erfarna spelare som söker efter kontroll, spin och hållbarhet.

Multifilament

Se nedan vårt utbud av multifilamentsträngar. Även om det är omöjligt att replikera den otroliga känslan och fantastiska kraften hos Natural Gut, är multifilamentsträngar ett mer prisvärt alternativ för många spelare. Förutom att strängen är vänlig mot dina muskler och leder, kommer denna strängtyp att hjälpa dig att hålla bollen djupt och dessutom frustrera din motståndare med högre nivåer av kraft och tempo.

Synthetic Gut

Se nedan vårt utbud av Syntetiskt Gut. Syntetiskt Gut är en bra all-round sträng med ordinär prestation, spelbarhet och komfort. Perfekt för nybörjare.

bottom of page